Psykiatrien er fyldt med illusioner

Den kendte psykiater, Jytte Willadsen, fælder en hård dom over sit fag, og siger, at det bygger på et falskt grundlag. I virkeligheden findes der ikke nogen kur mod psykisk sygdom, og den medicinske behandling invaliderer og kan medføre dødsfald. Det fortier man.

Af Gitte Rebsdorf, Gitte@psykiatriavisen.dk

Kun få psykiatere taler deres fag imod. En af dem er tidligere overlæge på Glostrup Hospital, Jytte Willadsen. Hun kritiserer nu, og hun gjorde det, mens hun arbejdede i faget. Ingen ved, hvad psykisk sygdom skyldes, psykiatrien gør ingen fremskridt, og behandlingen er dødsensfarlig. Sådan lyder essensen i den nu 88-årige psykiaters dom over sit fag.

Protected Area

This content is password-protected. Please verify with a password to unlock the content.

1 Comment

  1. JW var overlæge på Glostrup da jeg debuteret som psykiatri bruger 1977. Hun var meget omtalt som en positivitet. Jeg mærkede ærlig talt ikke meget til hendes positive renommé. Da jeg, efter 3 måneder, blev udskrevet, godt zombificeret af psykofarmaka , 22 år gammel, blev jeg henviste til hospitalets psykolog Gynther ?. han begik overgreb mod mig. Glostrup var desuden kendt for den første ungdoms afdeling. Unge psykiatrien. Intet godt at sige om hverken Glostrup og da slet om JW- meget tjek på sin psykiatri og ansatte havde hun ikke. Ærlig talt har psykiatrien hverken rykket sig eller blevet et bedre sted at være siden asyl tiden. Folk bli’r kun rask PÅ TRODS af psykiatrien. Tro mig.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Næste opslag

Ny avis vil i dybden med psykiatri

Seneste fra Artikler

Flere studier er udeladt

En række langtidsstudier er udeladt fra den nationale kliniske retningslinje for skizofreni, og det møder kritik