Abonnement

PsykiatriAvisen er et uafhængigt medie, som arbejder i samfundets tjeneste, men uden nogen form for offentlig økonomisk støtte. Det er tidkrævende og dyrt at producere kritisk og undersøgende journalistik. For at det skal kunne lade sig gøre, er vi afhængige af økonomisk støtte og opbakning. Hvis du synes avisens journalistik er vigtig, kan du bidrage med et abonnement.

PsykiatriAvisen udkommer i første omgang i en skrabet udgave. Vi ønsker løbende at udvikle avisen indholdsmæssigt med blandt andet undersøgende journalistik.

Et halvt års abonnement med adgang til avisens arkiv koster 400 kroner. Et års abonnement med adgang til avisens arkiv koster 500 kroner. Det er også muligt at købe en enkelt artikel. Det koster mellem 50 og 100 kroner alt efter hvilken artikel det er.

Foreninger, organisationer og virksomheder med under 5 medarbejdere kan købe årsabonnement for 1800 kroner. Abonnementet giver adgang til avisens arkiv.

Når du har betalt bedes du sende en email til:  Gitte@psykiatriavisen.dk. Herefter får du tilsendt et login.

Beløb kan indbetales til:

Mobilepay: 22 28 99 50,

Bankoverførsel:

reg. nr. 0400, konto nr. 402 778 7423

Du kan også støtte med dit arbejde i form af journalistik, webudvikling og -design, lay-out eller grafik mod at få avisen gratis i en given periode.  Ring eller mail og hør om mulighederne.

Kontakt:

Gitte Rebsdorf, Gitte@psykiatriavisen.dk, 2228 9950