Redaktion

 

 

Gitte Rebsdorf:

Uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1992 og siden beskæftiget med journalistik indenfor magasin- og dagbladsbranchen. I en årrække midt i 1990erne var Gitte Rebsdorf ansat i Danmarks Radio, hvor hun primært beskæftigede sig med nyhedsjournalistik. Interessen for kritisk og undersøgende journalstik blev vakt, da hun arbejdede på Mandat – amternes politiske magasin.  Her dækkede hun miljøområdet og skrev blandt andet om jordforurening og vandmiljø. Siden har Gitte Rebsdorf skrevet en række tilbundsgående artikler om miljø til Kristeligt Dagblad, Tænk og Samvirke.

I 2007 begyndte hun som en af de første journalister herhjemme at skrive kritisk om det stigende antal diagnoser til børn og unge. Det førte til en lang række artikler i pædagogernes fagblad, Børn&Unge, som blev nomineret til Anders Bording prisen.

Gitte Rebsdorfs interesse for psykiatrien hænger sammen med, at hendes søster i 1986 havnede i psykiatrien. Det har givet hende et unikt indblik i hvad der foregår i psykiatrien. Se også hendes  kronik herom. Som journalist forsøger hun konstant at forholde sig åben, kritisk og fagligt til emnet.  Viden, nysgerrighed og grundighed er vigtige pejlemærker.

Arbejdsopgaver: Journalist og redaktør

Kontakt: Gitte@psykiatriavisen.dk

 

 

Gå tilToppen