Som om hjerne og krop brænder

Protected Area

This content is password-protected. Please verify with a password to unlock the content.

[/passster]

4 Comments

 1. Tak for interessant artikel om depressions medicin og sovemedicin har selv været bruger af det, led af svær træthed, og fik adskillige produkter for det af min psykiater, men intet hjalp, blev sendt til Nordvang Glostrup med henblik på elektrochok behandling men efter samtale konkluderede lægen, at der snarere var tale om for lavt T3, pga min struma operation ca 15 år tidligere.
  Senest har jeg døjet med min nattesøvn som først kom ved 4:30 om morgenen og fik Zonoct 10 mg som jeg delte og tog en halv hver aften kl 21 og faldt i søvn ved 23 tiden, men efter 1 år blev mere og mere træt og mistede lyst til alting og senest faldt jeg pludselig kl 1 om natten da jeg skulle på toilettet og kunne ikke rejse mig, kaldte med mit nød kald og ventede 3 timer liggende på gulvet og frøs før der kom hjælp, så er stoppet med Benzoerne og har blot nogle kraftige hedeture, tinitus og svimmelheden er blevet lidt mere kontrolerbar.

 2. Og, da man med fuld sindsro kan sige, at hele koden er knækket, så er der ikke det mindste til hinder for, at vi får lukket den bule ned. Koden for, hvordan man kommer ud af en psykotisk tilstand er knækket forlængst. FOR LÆNGST !!

  Så, den magt som psykiatrien sidder på er faktisk mere eller mindre ulovlig. Man siger, at folk skal tvinges til medicin, tvang, bæltefiksering, ikke mindst al den skjulte tvang, indespærring og arrogant adfærd fra visse medarbejderes side. Og ved gud også elektrochok i den bløde hjerne, det må da være ulovligt. Det MÅ da være totalt ulovligt.

  Det må være ulovligt set i lyset af, at vi nu kan hjælpe mennesker ud af psykoserne uden psykiatriens giftige og megafarlige piller og injektioner. Farlig farlig gift, hvilket fremgår så tydeligt af Eva Lilli Lilliaden s tekst, på Ny Psykiatri ( link : https://www.facebook.com/groups/770721437169838/posts/1110650569843588/ ) her. På samme måde følte jeg det. Samme måde føler millioner det, er jeg sikker på. Det er simpelthen VANVID at det får lov at foregå.

  Jeg håber, at allemulige mennesker, patienter, tidligere patienter, diverse netværk, diverse medarbejdere og andre interesserede vil samle beviser og vil arbejde på finde de helt rigtige jurister og advokater. Menneskers vidnesbyrd. Forskeres resultater. Vanvittige lægers vanvittige udtalelser. Beviseligt løgn i journaler. Og indsamling af penge .

  For, når der er helt styr på corona, vacciner og varianter, så kan diverse regeringer nok slippe fri af medikament – fabrikanternes skruetvinger ( mafialignende tilstande, som Peter Gøtzsche har talt om ) og så kan der opstartes retssager. Fantastisk vil det blive, hvis man kunne initiere en fælles europæisk retssag. Måske Mad In America, Global kan assistere ?

  Jeg tror ikke at det er muligt at igangsætte en retssag inden der er styr på corona ´en. . ( Måske er jeg dum på dette felt – det kunne jeg da så stærkt så stærkt håbe. )

  På forhånd må jeg desværre sige, at jeg ikke har kræfter til at kæmpe en retssag mod Psykiatri, tvangsmedicinering og med tvang og påstand om at dette har gang på jord . Desværre kan jeg ikke. Ikke nu. Bliver jeg stærk igen, så vil jeg meget gerne give stort set alle mine kræfter til et sådanne fint projekt

  Venligst fra
  Anna Kofoed

 3. Tak for et fantastisk indlæg/ oplæg.

  Som både du Anna Kofoed og du Søren Brandt desværre tydeliggør i jeres debatindlæg, er netop de mennesker som er mærkede af destruktive fejlbehandlinger i psykiatrien, som kender virkningen på og i egen krop, så belastede at det at råbe omverdenen op, politisk som i den brede befolkning en enorm opgave.
  Ikke alene fordi psykiaterne og medicinalfirmaerne har enorm magt til at køre deres egokarrierer, men også fordi vi oplevet os ødelagte ofte på både krop og sjæl.

  For mit vedkommende har jeg været nødt til at sætte fokus på tvangsdelen, fordi vi i sandhed er ofrer for politikernes og psykiaterne og befolkningens uvidenhed – og magt på området.

  Men jeg har aldrig været i tvivl om, at mange andre af de som af egen fri vilje, fordi de ikke har kendt til andre udveje, også er blevet måske livsvarigt skadede.

  Mit store ønske er at vi der har personlige erfaringer og viden på området bliver respekteret og oprigtigt mødt som de sensitive intelligente individer vi er.

  Men idag er det stadig sådan at vi bliver talt ned til, som var vi retarderede og udvidende idioter, uden evner for at mærke og vide hvem vi selv er og ikke kende os selv og vores begrænsninger !!!.

  Overgreb i psykiatrien kan medføre livslange handicap, død og dybe, dybe traumer, det er intet mindre end sandheden.

  Derfor skal vi have ændret lovgivningen, så intet individ kan påtvinges psykofarmaka.

  Og vi skal have ændret sundhedsvæsenet, så enhver med vigtige erfaring og viden respekteres, med andre ord skal den magt som idag er placeret hos psykiaterne fjernes,big flere fagligt uddannede med dybere og bredere viden skal være med til at uddanne og støtte mennesker i krise.

  Jeg hører hjertens gerne fra andre som tænker i samme baner, for vi bliver nødt til at samarbejde hvis vi skal øve tilstrækkelig indflydelse.

  Og tænk seriøst over hvem du næste gang giver DIN stemme til, for personligt kender jeg ingen politikere, som virkelig ønsker at gøre en tilstrækkelig indsats for at ændre lovene på psykiatriområdet 🌻.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

PsykiatriAvisen har brug for din støtte

…så hvis du synes vores journalistik er vigtig, beder vi dig købe et abonnement

Læs mere >

Er psykiatrien med til at fremme vold og overfald?

Foredrag

Vil du bestille et foredrag om psykiatri så læs mere

Forrige opslag

Psykiatrien mangler evidens – ikke penge

Næste opslag

Tusindvis vil have hjælp til at komme ud af psykofarmaka

Seneste fra Artikler

Kritik af medicin skaber angst

Reaktionerne kan ofte være voldsomme, når der er debat om behandling med psykiatrisk medicin. Det er der en god forklaring på, mener

Flere studier er udeladt

En række langtidsstudier er udeladt fra den nationale kliniske retningslinje for skizofreni, og det møder kritik fra en forsker. De udeladte studier

Udeladte studier kommer i spil

Fem studier, som er udeladt fra officielle vejledninger om behandling med SSRI, kommer nu i spil. Lægernes videnskabelige selskab, DSAM, vil medtage
Gå tilToppen

Don't Miss