Vær med til at forandre psykiatrien

//

PsykiatriAvisen S/I, som blev stiftet for et år siden, inviterer alle, der er interesseret i et paradigmeskifte i psykiatrien til et møde.

Mødet foregår søndag den 5. maj klokken 13:00

Havnegade 6, Kulturøen, 5500 Middelfart

PsykiatriAvisen S/I arbejder for en psykiatri:

  • Uden tvang, krænkelser og dødsfald
  • Uden styring fra medicinalindustrien, og hvor viden og evidens er i højsædet
  • Hvor mennesket og ikke diagnosen er det vigtigste

https://www.psykiatriavisen.dk/2023/04/20/forening-vil-forandre-psykiatrien/

Program:

  • Velkomst
  • Præsentation af forening – spørgsmål og vidensudveksling.
  • Folk går i grupper efter interesse. Disse vil indgå i foreningens arbejde og er til for at målrette arbejdet. Der kan for eksempel være udvalg der arbejder med: IT-hjemmeside, politisk udvalg, fundraising og puljer, støttegruppe for folk der har været i psykiatrien, kommunikation og journalistik. Mere info på mødet.
  • Kulturelt indslag
  • Ordet er frit. Folk der gerne vil sige noget eller fremvise et eller andet. Et digt, deres kunst kun fantasien sætter grænser.
  • Opsamling og afslutning.

Tilmelding til redaktion@psykiatriavisen.dk senest den 25. april.

Vi får brug for en række frivillige til at hjælpe med praktiske gøremål som til AV-udstyr og til hjælpe med at sætte stole og borde op og stille dem på plads igen. Hvis du har mulighed for at hjælpe, så skriv det gerne samtidig med, at du tilmelder dig.

Susanne Dam, som mistede sin søn, Silas Dam til psykiatrien, vil fremover være en del af foreningsarbejdet, og hun stiller op til bestyrelsen ved næste generalforsamling. Du kan læse mere om Silas Dam her:

https://politiken.dk/navne/art9526205/Ung-mand-der-fik-sat-varige-spor

2 Comments

  1. Bæltefiksering skal afskaffes, men hvordan sikrer vi, at patienterne ikke automatisk, bliver sendt til elektrochok i stedet for, som anden tvang?
    Hvis “det medicinske bælte” / tvangsmedicinering får lov til fuldstændigt, at træde i stedet for “det fysiske bælte”, er det da at forsvare?

  2. Både bæltefiksering, som ifølge psykiatriloven er Max 24 timer, det er ikke Praxis i Odense, og elektrochok gives osse under tvang, serier på 4 og hjælper det ikke ordineres nogle flere, stadig på den lukke
    de, s
    å hvis man vil

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Forrige opslag

Som en orm på en krog

Næste opslag

Skal vi have undermennesker Danmark?

Seneste fra Blog