Tusindvis vil have hjælp til at komme ud af psykofarmaka

//

MedicinRådgivningen får henvendelser fra tusindvis af mennesker, som er blevet syge af psykofarmaka og som har bivirkninger og grimme gener, når de stopper med medicinen. Det oplyser bestyrelsesformand Karine Lindgaard.

Af Gitte Rebsdorf

Hvert år henvender tusindvis af mennesker sig til MedicinRådgivningen for at få hjælp til at komme ud af psykofarmaka. Det oplyser bestyrelsesformand, Karine Lindgaard.

”Når folk henvender sig til os, er det typisk, fordi de har fået det værre, mens de får psykofarmaka. De er blevet opmærksomme på, at det kan være medicinen, de er blevet så syge af.  Når folk begynder at trappe ud, så ser vi ofte, at symptomerne forværres både under udtrapning og ved ophør med medicinen. Men hvis man er tålmodig, forsvinder symptomerne meget ofte i takt med, at medicinen bliver reduceret. Det er ikke nemt at stoppe med psykofarmaka, og der er stor forskel på, hvordan folk reagerer, når de trapper ud. Nogen af de længste forløb kan tage fra 7 til 10 år,” fortæller hun.

MedicinRådgivningen er en selvstændig enhed under foreningen Sind, og yder rådgivning til mennesker, som ønsker at trappe ud af psykofarmaka,…….

Protected Area

This content is password-protected. Please verify with a password to unlock the content.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Forrige opslag

Som om hjerne og krop brænder

Næste opslag

20 dage med psykofarmaka gjorde læge syg i flere år

Seneste fra Artikler